Les seves obres recreen històries amb protagonistes femenines que ens transporten a la infància. La combinació perfecte de la innocència i la perversitat. Veiem en els darrers treballs una evolució cap a imatges més estilitzades i sensuals, més femenines. Segons ens expliquen les germanes Jutglar, “ les nostres nines han crescut. Ara són dones amb caràcter i singulars; ben bé podrien ser un reflex de qualsevol de nosaltres”. Segueixen creant les seves obres al seu taller de l’antiga masia de Camós on viuen i on van créixer, igual que els seus avantpassats. Han exposat arreu del món : Barcelona, Hong Kong, Madrid, Santa Fe (USA), Girona...

The Jutglar sisters’ paintings recreate stories with female characters that take us back to our childhood; the perfect combination of innocence and perversity.In their most recent works, we see an evolution towards more sensual and slender images, which are more feminine than their previous creations. According to the Jutglar Sisters’ own words, “Our dolls have grown up. They are now singular women, with their own character; they could well be a reflection of any of us”. They continue to create their works at their old farm workshop in the town of Camos (Spain), where they were brought up and still live, like their ancestors before them. The Twins sisters Jutglar have exhibited all around the world: Barcelona , Hong Kong, Madrid, Santa Fe (USA), Girona…

The artists TWINSISTERS Jutglar

Són bessones. Pinten a 4 mans,parlen a dues veus i viuen unides per l'art. Les seves obres recreen històries amb protagonistes femenines que ens transporten a la infància. La combinació perfecta de la innocència i la perversitat amb un segell molt evident.Juntes són les Twins Sisters i per separat són la Carme i la Francesca Jutglar.

Process

  • The Idea

  • Sketch

  • The Paintings & Colours

  • The result

Des de Banyoles, Francesca i Carme Jutglar han aconseguit unificar un estil pictòric que sota el nom de Twin Sisters s’inspira en el pop surrealista nord-americà i en artistes de prestigi com Mark Ryden, Marion Peck i The Clayton Brothers. Les seves pintures ens descobreixen un univers infantil i fosc.
Es tracta de reflectir una obra que no deixi indiferent l’espectador i li provoqui sentiments tan propers i impactants com la por.